• +302271040636
  • info@learnonlyviaempathy.gr
  • Στεφάνου Τσουρή 5, 82100 , Χίος
  • News

    Τα αγγλικά γίνονται παιχνίδι

    Τον τρόπο οι μαθητές του φροντιστηρίου της να αγαπήσουν τα αγγλικά και το όνομα του να γίνεται πράξη έχει βρει η Βίκυ Σγουρέλλη, ιδιοκτήτρια του κέντρου ξένων γλωσσών «I love English». Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, ίσως και πρωτοποριακές για τη Χίο, μετατρέπει το απλό και βαρετό πολλές φορές μάθημα σε ενδιαφέρον.

    διδάσκω την αγγλική γλώσσα μέσα από το τραγούδι, το θέατρο και από εκπαιδευτικά παιχνίδια που μου στέλνουν αποκλειστικά από την Αγγλία

    Βίκυ Σγουρέλλη, Ιδιοκτήτρια

    Τη θέση των κλασσικών βιβλίων έχουν πάρει τα i-pad, με τα οποία τα νέα παιδιά είναι περισσότερο εξοικειωμένα, αφού μεγαλώνουν σε περιβάλλον γεμάτο τεχνολογία. Είναι το μοναδικό φροντιστήριο στη Χίο που διαθέτει τα συγκεκριμένα tablets ως μέσο διδασκαλίας.

    «Σε κάθε τμήμα υπάρχουν τέσσερα με πέντε παιδιά, για να μπορούν να έχουν το δικό τους tablet. Το φροντιστήριο διαθέτει επτά αυτή τη στιγμή», τονίζει η κ. Σγουρέλη. «Προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο ενδιαφέρον για τα παιδιά το μάθημα, για αυτό διδάσκω την αγγλική γλώσσα μέσα από το τραγούδι, το θέατρο και από εκπαιδευτικά παιχνίδια που μου στέλνουν αποκλειστικά από την Αγγλία».

    Δείτε το άρθρο στον Πολίτη: Τα αγγλικά γίνονται παιχνίδι

    Tags