• +302271040636
  • info@learnonlyviaempathy.gr
  • Στεφάνου Τσουρή 5, 82100 , Χίος
  • News

    Εορτή Αποφοίτηση της μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων στο «Σπίτι της Μαρία» και βράβευση της υπεύθυνης εκπαιδευτικού προγράμματος και διδασκαλίας του Ι Love English Βίκυς Σγουρέλλη

    Απονομή  τιμητικής πλακέτας για την εθελοντική προσφορά της στο τομέα της εκπαίδευσης των παιδιών στην «Στέγη της Μαρίας»  απονέμει στην διευθύντρια του εκπαιδευτικού οργανισμού I  Love English, Βίκυ Σγουρέλλη στις 11 Ιουνίου 2018 στο “Σπίτι της Μαρίας” . Το βραβείο παρέδωσε ο ίδιος ο  Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος.

    «Η συγκίνηση μου είναι απερίγραπτη.Η αγάπη των παιδιών  που με γέμισαν με δώρα ,των διευθυντών του ιδρύματος και της Στέγης και η τιμή να μου δώσει το βραβείο ένας άνθρωπος που θαυμάζω από παιδί και του οποίου η αγάπη και η προσφορά του στο νησί της Χίου δεν σταματάει ποτέ, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έχω πάρει στην ζωή μου». Συμπληρώνει «εύχομαι καλή σταδιοδρομία στα παιδιά, ανθεκτικότητα να αντιμετωπίζουν τις εκπλήξεις θετικές και αρνητικές που θα έρθουν στον δρόμο τους και πάνω από όλα να μάθουν να αγαπούν το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν με τον ίδιο τρόπο που αγαπούν την ναυτική οικογένεια που τους έχει αγκαλιάσει και φροντίσει από την μέρα που μπήκαν στο ‘Σπίτι της Μαρία’.

    Συγχαρητήρια  τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, στην υπέροχη οικογένειά του και στον Όμιλο Τσάκος για την πολύτιμη προσφορά τους στην κοινωνία της Χίου.»

    Βίκυ Σγουρέλλη

    Δημοσιεύτηκε στο PatridaTv