• +302271040636
  • info@learnonlyviaempathy.gr
  • Στεφάνου Τσουρή 5, 82100 , Χίος
  • News

    Τώρα και I love english… βιβλία

    Αστείρευτη η καθηγήτρια Βίκυ Σγουρέλλη εκτός από χώρο μάθησης Αγγλικών I love English, τώρα δημιουργεί και εκδοτικό οίκο με την επωνυμία Βοοks with shoes.

    Τώρα μην ρωτήσει κανείς τη σχέση βιβλίων με… παπούτσια, γιατί θα πάρει την απάντηση ότι κάθε βιβλίο είναι ξεχωριστό και όλα τα παπούτσια δεν κάνουν σε όλα τα πόδια.

    Αφήστε που τα παπούτσια δείχνουν την προσωπικότητα καθενός, άρα… άρα η Βίκυ Σγουρέλλη δίνει τη δική της, που κάθε άλλο από απλή είναι.

    Το πρώτο της βιβλίο όπως μας αναλύει το Σάββατο στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV στην εκπομπή «Ο καθένας τη δουλειά του» δεν έχει τίτλο, αλλά έχει ήρωες εικονογραφημένους από τον Μάριο Ιωαννίδη και διαβάζεται ευχάριστα απ΄τα παιδιά, σαν παραμύθι, αν και διαβάζεται ευχάριστα και από τους μεγάλους, που σ’ αυτούς κι’ αν αρέσουν τα… παραμύθια.

    Αντικείμενο του η διαχείριση της μνήμης.

    Πόσα παιδιά μας λένε δεν το θυμάμαι. Λένε αλήθεια; Μάλλον ναι ή ναι με βεβαιότητα; Κι΄αν είναι το ένα ή το άλλο πως μαθαίνουν τα παιδιά να οργανώνουν την σκέψη τους.

    Και όλα αυτά… παραμυθένια.

    Πέρα από τις εξειδικευμένες γνώσεις της η Βίκυ Σγουρέλλη λέει ευθαρσώς πως πριν βγει το βιβλίο είδε την πρακτική εφαρμογή του στους μαθητές της, που κάτι μας λέει πως είναι και συν δημιουργοί.

    Τα υπόλοιπα με την έκδοση του βιβλίου, που θα έχει και ηλεκτρονική μορφή.

    Δημοσιεύτηκε στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV